"Sarah, wauw, even geen woorden voor en tegelijk zijn er zo veel woorden om te beschrijven hoe mooi alle foto's zijn! Geweldig, fantastisch, prachtig zijn maar enkele voorbeelden... en vooral zo spontaan allemaal! Dikke dank u wel, super gedaan!! Mama en papa hebben letterlijk een traantje moeten wegpinken 😉  En ik had het dinsdag al gezegd maar bij deze nog eens je interactie met de kindjes en contact met ons was ook super." -- Natasja

"Dag Sarah, wou je toch even laten weten dat Arthur genoten heeft van de shoot met jou. Zijn woordjes bij het slapen gaan: Mag ik volgend jaar opnieuw foto's laten maken bij Sarah want dat is zoooo leuk! 🥰 Ik denk dat je een fan hebt 😊”- Katrien
Of ik ook communie- en lentefeestfoto's maak? Ja hoor!
Tijdens een communie-of lentefeestshoot ligt de nadruk op spontaniteit. Geen geforceerde smiles of krampachtige houdingen dus. Ik breng jullie feestbeest op een natuurlijke manier in beeld. Gewoon. Puur. Echt.
We maken er een leuke ervaring van met als resultaat herinneringen om voor altijd te blijven koesteren.

Heb jij in 2025 een feestbeest in huis? Schrijf je dan in op de communielijst via het formulier hieronder. Zo krijg je dit najaar een mailtje met alle info over de communie-en lentefeestshoots van 2025 en kan je als eerste een plekje reserveren.
Schrijf me in!
Dankjewel! Je mag dit najaar (rond november) alle info in je mailbox verwachten. Check regelmatig je map met ongewenste e-mails... Tot binnenkort!